Sairee View Resort
Koh Tao

Sairee View Resort is een luxe resort gelegen op het prachtige eiland Koh Tao en bestaat uit 6 kamers en 5 bungalows. Allen zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft. EN…. ze hebben een fantastisch uitzicht op de prachtige zonsondergang! daarnaast is er ook een geweldig zwembad om lekker in af te koelen. u kunt genieten van al deze luxe midden in de tropische bossen van Koh Tao. Maar Koh Tao is ook perfect voor een meer avontuurlijke vakantie omdat het de perfecte plek is voor geweldige trekking en adembenemende duiken.

Acommodaties

Al onze kamers zijn voorzien van wifi, een eigen badkamer en nog veel meer. Het resort met uitzicht op Sairee biedt drie verschillende soorten accommodaties, waaronder kamers met twee of vier bedden en privébungalows.

Waarom Koh Tao

beaches Koh tao

Stranden

Het resort ligt op loopafstand van verschillende fantastische stranden en baaien. Koh Tao staat bekend om zijn spectaculaire stranden, deze zijn perfect voor een ontspannen dag met uw familie en vrienden.

koh tao Diving

Duiken

Het is geen geheim dat Koh Tao een van de beste plaatsen is om te duiken en je duikcertificeringen te behalen. Het eiland staat vol met duikscholen, dus je zult er altijd een vinden die bij je past. Wij werken graag samen met www.impiandivers.com Maar welke duikschool je ook kiest, je zult altijd van het kristalheldere water en de kleurrijke koraalriffen houden, waar je de mooiste vissen en schildpadden kunt spotten.

Koh Tao Hikes

Prachtige wandelingen

Als je echt meer van het eiland wilt zien, neem dan de moeite om een wandeling rond het eiland te maken. Koh Tao heeft zoveel meer te bieden dan de stranden. Een wandeling maken is de perfecte manier om het eiland op een unieke manier te zien.

Nederlands

Thai